Karlskrona Idrottshalls A-sal
18 oktober 2014
10:30

Referat: Carlscrona IBF - Gantesbo IBK

På Lördagsförmiddagen möter vi Carlscona ett lag som vi inte någon koll på.Vi börjar ganska bra med mycket bollinnehav,men skapar förvisso inga chanser.Blir tyvärr hemmalaget som lyckas göra första målet efter en liten bjudning ifrån våran sida.Får både 2-0 och 3-0 emot oss känner oss tvingade att en time out för att väcka laget!Och lyckas reducera till 3-1 innan första paus.I puas snackar vi om tuffa till oss och göra nästa mål.Och vi kommer ut betydligt bättre i andra och lyckas reducera ganska omgående och pressar på för en kvittering i stora delar av perioden.Inför 3:de vill vi bara fortsätta spela som i andra och det ger utdelning 2 gånger om. Men våra motståndare lyckas åter vända tillbaka matchen till sin fördel.Och vi plockar Oskar i mål med en halv minut kvar och vi trycker på så gott vi kan och Björka lyckas kvittera med 15 sekunder kvar så blir vi riktigt glada.Tycker att det var rättvist med oavgjort resultat i en ganska tuff och svängig drabbning,samt att våra motståndare hade en riktigt vass kedja som pressade oss rejält bitvis.